• about
  • menu
  • categories
  • Kristeen a Mischa

    Kristeen a Mischa

    Blonďaté holky z malého města, které se před pěti lety nadchly do společného projektu World needs Blondes. Blogu primárně o módě, inspiraci, cestování a lifestylu. Tímto naším online módním deníkem to ale nekončí. Naši kreativitu už nemohly udržet hranice virtuálního světa a sociálních sítí. Na naši kreativitu si teď můžete sáhnout. Vypustily jsme druhý projekt, náš malý splněný sen - WNB clothing. Značku, která nese drzou lehkost nápadů vznikajících cestou z afterparty. Všechnu naši tvorbu od začátku obohacujeme o kapku růžové a porci punku a pro WNB clothing, to platí dvojnásob!

    NOVEMBER RANDOM


    Ahojte všichni.) Vím, jak máte rádi / rády modelkovské deníky a týdenní reporty, jenže je trošku těžší je postovat, když zrovna nemodelkuju, nebo modelkuju, ale je tišší období, máme jeden casting za den a nic zajímavého se neděje. Každopádně, jak moc baví tyto články vás, tak baví také mně! Proto jsem se rozhodla jednou za čas napsat takový random článek plný zážitků, akcí, míst co jsem navštívila, věcí co jsem koupila atd.
    Jednoduše vám sem hodím nejzajímavější fotky co mám v mobilu a obohatím je o krátký popisek. Články budu přispívat naprosto náhodně, buď prostě bude o čem psát, nebo nebude, ale podle mě je to vždy příjemné zpestření mezi outfity.)

    Hned první selfíčko s K je z Blogerky roku, kde jsme nemohly chybět! Blogerky prostě drží spolu a my jsme neváhaly a šly podpořit naše kolegyně a kamarádky.)
    Sindy z Pomády? Nikoli! Míša z Litoměřic xD Takovýhle super objemný vlny mi vyšvihla šikovná kadeřnice na křestu knihy holek z Cup of Style. Mimochodem holkám k vydání knížky moc gratulujem, je to neskutečnej úspěch! VčEra jsem knížku začala louskat v restauraci nad čajem a dozvěděla jsme se samé užitečné rady, třeba co bych měla nosit za střihy, když mám poslatvu hrušky, jak mi řiká K xD
    Dále bych ráda poděkovala Footshopu za tohle dokonalé pozdimní obutí. Ten obchod jednoduše miluju! Černé jednobarevné tenisky jsem potřebovala jako sůl a i když jsem vám je ještě nevyfotila v outfitu, tak přiznávám, že je nosím dennodenně. Přiznávám, že zvládnou déšť, dokonce i párty (2x) a klidně i námrazu, když umíte udržet balanc ve skluzu, tak jako já.)


    Není nad zdravou snídani, co myslíte? xD Jako nachos k snídani byly i na mě moc a to jsem prvotřídní prase a KFC je můj nej kamarád. Snídaně s Tigerem na Černém mostě proběhla v pohodě, dostaly jsme pár dárečků a hlavně jsme zas skvěle pokecaly, prostě se z blogerek stává naprosto skvělá komunita, z čehož mám strašnou radost.)
    Jinak já Tiger miluju, určitě tam koupím k Vánocům hodně potřebných i nepotřebných roztomilostí. 


    Poslední výlet do Milána mě zrovna nějak extra nenadchl. Práce bylo málo, město jsem viděla už po několikáté a tak nějak se mi celkově stýskalo. Po měsíci v Itálii jsem prostě potřebovala načerpat trochu pozitivní energie. Napánovala jsem si tedy týdenní výlet do Čech. Hlavním plánem byla víkendová narozeninová párty a odevzdání bakalářky. Bakalářka nešla tak lehce, navíc jsem se dostala do semifinále České Miss a musela jsem zůstat. Ani nevíte, jak jsem z toho byla šťastná! Agentura z toho moc happy nebyla, ale věřím, že to bylo pro dobro všech. Jak sem vás informovala na mém instagramu, tak jsem si nechala v Miláně všechny svoje kufry. AHAAAAaaa velká gratulace Míšo! Zas přišlo hledání letenek, plánování a obvolávání, říkám zas, protože mi přijde, že poslední dobou řeším tyhle nezbytnosti pořád dokola. Vše jsme si tedy zařídila a jela vesele zpět do Milána pro tašky.
    Letadlem jsem brzy ráno z Prahy (vstávačky ve 3:45 xD), z letiště busem do Milána, metrem do bytu, metrem na nádraží a busem tentýž den domů ( opravdu nejlépe strávených 14h v mém životě - jakože ne xD).  Co bylo na tomhle výletě nejvtipnější je fakt, že, jak v letadle, tak v busech jsem byla téměř sama. Miláno bylo totiž vyhlášeno, jako jedno z ohrožených měst a všichni rozumní lidé své cesty zrušili. Pouze já, malá blondýnka jsem seděla vesela sama v celém autobuse, jen já a řidič muslim xD
    Poslední týden  jsem dostala ještě celkem dobrou zakázku za šperky. Kdyby se jel tedy někdo podívat do Janova a divil se, kdo je ta usměvavá kočička na plakátech, tak je to moje maličkost.)
    Asi jako všichni fanoušci instagramů, blogů a sociálních sítí, v neposlední řadě vlastně i milovníci kávy, tak i já jsem zašla do Costy pro perníkové latté. Než jsem si tuhle slaďoučkou dobrotu donesla do patra, tak se mi chudísek perníček téměř utopil a moje kamarádka Lada se smála.


    Představte si tuto situaci. Váš bratr vám volá na narozeninovou párty, jestli mu nechcete v pondělí dělat parťáka. Chápejte v pondělí, protože v pondělí fouká. Poslední co první den po vyčerpávající párty chcete je kamkoli cestovat, pochopitelně. Ale nepřijde vám roztomilý, že můj mladší brácha, kterýmu jsem moc chyběla se mnou chce trávit čas a bere mě za parťáka?! Mě to prostě dojalo, takže jsem svolila, vytáhla ho ze školy, nakoupila buřty, naskládala do auta polena a vyrazili jsme kajtovat.


    Můj bro byl společně s ostatními sportovci na vodě a já ho splašeně fotila. Když už to můj zoom nedával, řekla jsem si, že ho nechám a konečně se usadím na svou nóbl kempingovou židličku, přikryju se dekou, budu číst časák a občas ho sledovat dalekohledem. Nakonec to nebude tak hroznej den, vlastně je to celkem pohoda, až na tu zimu.
    Jen co jsem dosedla, tak ke mě přišel jeden místní týpek v neoprenu a říká: "máš klíče od auta?"
    M: Ano
    Chlap: Tak to už vyjed, ten se ti jen tak nevrátí.
    Já: nechápu xD
    Chlap vidí, že nechápu a vysvětluje: Dostal se za kosu, kde nefouká, zpátky už se nedostane, ve vodě je zima a už je to o život. Na druhou stranu doplave minimálně za hodinu.
    Já: Nevěřícně valím bulvy, ani v nejmenším mě nenapadlo, že je něco v nepohodě, dokonce ani když na vodě nebyl nikdo jinej než můj bro a dokonce ani, když drak mýho bráchy nebyl ve vzduchu xD
    Chlap: Jakýho má draka?
    Já: Nevim, většího než předtim.
    Chlap: A neopren?
    Já: asi takhle a ukazuju ke kotníkům
    Chlap to definitivně vzdává a odkazuje mě na záchranou službu.
    Já prosím záchranáře, kterej má po sezóně, ať přiveze bratra na břeh. Díky bohu se tak stalo, brácha přežil a klepat se přestal až po dvou dnech.
    Kecám.
    Rodičům jsem poslala fotku záchranáře bez popisku. Chudák mamka volá s otázkou, proč není Honza vlastně ve škole.
    Aspoň budem mít o čem vyprávět.
    Je fajn mít bráchu.)
    Roztomilej láska výlet s mym bojfrendem se konal v pátek. Jeli jsme do Drážďan, vyzkoušeli nový foťák, procházeli se, jedli a nakupovali.)
    Tenhle kluk, můj brácha a fóčko, jsou prostě muži mého života <3
    A jako správnej chlap, taky drží Movember. Říkám mu sumec.
    Úža, co?! A co až vám povím, že tam byl poník s duhovou hřívou <3 Miluju kinder vejce.)

    Přiznávám, že asi dva týdny jsem denně cvičila a jedla hezky. Kdykoli jsme šli nakupovat, tak jsem zvedala věci z košíku a tázala se: Je tohle fitness? Je tohle light? haha..
    Ano, to v těch novinách jsem byla já!
    Ale ještě se neradujte!
    Vše o soutěži a o tom proč jsem si rozmyslela mou účast na ní, vám povím ve speciálním článku, nebo možná videu.)
    Jsem malej kosmetickej maniak a v německém DM jsem nechala skoro víc, než v Primarku xD Zas kecám, ale bylo to hodně. Tady vám ukazuju jen to nejvíc fotogenický samozřejmě.

    Podruhé jsem se poučila a pana perníka vzala s sebou xD
    Zas plave.


    První letošní sníh na našem sibiřském Suchdole.
    Sníh, východ slunce (nebo požár - vyber si) a moje brzká cesta do hlavního města.
    Tohle asi ani nelze komentovat. Mým jediným štěstím je, že se jednalo o neprodejní vzorek a že nevím, jak se žádá o půjčku xD Mým největším štěstím, ale je, že můj kluk sdílí moje nadšení z roztomilostí, měří dva metry a dosáhne na horní police.)
    Pure happines a 23 překvapeních od mých felas.)
    A další dar od mých úžasných kamarádů. Dostala jsem naprosto unikátní Jordan dres (joo stejnej má i Miley v mym nejoblíbenějším klipu 23!!!!!). Byla jsme naprosto dojatá a celý víkend ho nesundala.
    Oni prostě vědí, jak na mě.)

    Navíc je nekonečně stylovej.
    Na blogerku roku jsme neměly v plánu jít, jak jste si všimly, tak jsme soutěž tenhle rok, tak úplně nepropagovaly a drahý lístek jsme kupovat nechtěly. Den před akcí nám ale volala Míša z Olympusu a nabídla dva VIP vstupy.
    V den akce jsme musela do nemocnice v Ústí, doma jsme měla hodinu deset na přípravu a 38 minut dělala tenhle skvělej hairstyle.
    Nakonec jsme byla se vším spokojená, outfit jsme volila celočerný, vytáhla jsem nejoblíbenější raketku a bylo.) Akce byla v Karlíně a konala se opravdu ve velkém. Vystupoval tam například Ondřej Brzobohatý, kterýho miluju, Ondřej Sokol (jmenuje se Ondřej?), nebo finalisti Superstar. Všem vítězům a umístěným upřímně gratulujeme.)
    Jo a bylo by fajn, kdyby na afterpárty zůstali třeba vítězové a né ti, kteří nebyli ani nominováni, jako my xD Né, ještě chválíme shopaholic, Nikol, Nattiness a Jirku Krále.)

     Nová Pandora pro cupcake Lady od Milíska.
    A zase. Jak mi jednoduše udělat radost.)
    Odneseno z večeře s mými milovanými Elite Bloggers <3
    Ano, mezi těmito hektickými dny se taky dodělala moje bakalářská práce! Snad se bude profesorům líbit tak moc, jako se líbí mě.)
    Děkuju za přečtení.)

    Vaše M.

    Ahojte všichni.) Vím, jak máte rádi / rády modelkovské deníky a týdenní reporty, jenže je trošku těžší je postovat, když zrovna nemodelkuju, nebo modelkuju, ale je tišší období, máme jeden casting za den a nic zajímavého se neděje. Každopádně, jak moc baví tyto články vás, tak baví také mně! Proto jsem se rozhodla jednou za čas napsat takový random článek plný zážitků, akcí, míst co jsem navštívila, věcí co jsem koupila atd.
    Jednoduše vám sem hodím nejzajímavější fotky co mám v mobilu a obohatím je o krátký popisek. Články budu přispívat naprosto náhodně, buď prostě bude o čem psát, nebo nebude, ale podle mě je to vždy příjemné zpestření mezi outfity.)

    Hned první selfíčko s K je z Blogerky roku, kde jsme nemohly chybět! Blogerky prostě drží spolu a my jsme neváhaly a šly podpořit naše kolegyně a kamarádky.)
    Sindy z Pomády? Nikoli! Míša z Litoměřic xD Takovýhle super objemný vlny mi vyšvihla šikovná kadeřnice na křestu knihy holek z Cup of Style. Mimochodem holkám k vydání knížky moc gratulujem, je to neskutečnej úspěch! VčEra jsem knížku začala louskat v restauraci nad čajem a dozvěděla jsme se samé užitečné rady, třeba co bych měla nosit za střihy, když mám poslatvu hrušky, jak mi řiká K xD
    Dále bych ráda poděkovala Footshopu za tohle dokonalé pozdimní obutí. Ten obchod jednoduše miluju! Černé jednobarevné tenisky jsem potřebovala jako sůl a i když jsem vám je ještě nevyfotila v outfitu, tak přiznávám, že je nosím dennodenně. Přiznávám, že zvládnou déšť, dokonce i párty (2x) a klidně i námrazu, když umíte udržet balanc ve skluzu, tak jako já.)


    Není nad zdravou snídani, co myslíte? xD Jako nachos k snídani byly i na mě moc a to jsem prvotřídní prase a KFC je můj nej kamarád. Snídaně s Tigerem na Černém mostě proběhla v pohodě, dostaly jsme pár dárečků a hlavně jsme zas skvěle pokecaly, prostě se z blogerek stává naprosto skvělá komunita, z čehož mám strašnou radost.)
    Jinak já Tiger miluju, určitě tam koupím k Vánocům hodně potřebných i nepotřebných roztomilostí. 


    Poslední výlet do Milána mě zrovna nějak extra nenadchl. Práce bylo málo, město jsem viděla už po několikáté a tak nějak se mi celkově stýskalo. Po měsíci v Itálii jsem prostě potřebovala načerpat trochu pozitivní energie. Napánovala jsem si tedy týdenní výlet do Čech. Hlavním plánem byla víkendová narozeninová párty a odevzdání bakalářky. Bakalářka nešla tak lehce, navíc jsem se dostala do semifinále České Miss a musela jsem zůstat. Ani nevíte, jak jsem z toho byla šťastná! Agentura z toho moc happy nebyla, ale věřím, že to bylo pro dobro všech. Jak sem vás informovala na mém instagramu, tak jsem si nechala v Miláně všechny svoje kufry. AHAAAAaaa velká gratulace Míšo! Zas přišlo hledání letenek, plánování a obvolávání, říkám zas, protože mi přijde, že poslední dobou řeším tyhle nezbytnosti pořád dokola. Vše jsme si tedy zařídila a jela vesele zpět do Milána pro tašky.
    Letadlem jsem brzy ráno z Prahy (vstávačky ve 3:45 xD), z letiště busem do Milána, metrem do bytu, metrem na nádraží a busem tentýž den domů ( opravdu nejlépe strávených 14h v mém životě - jakože ne xD).  Co bylo na tomhle výletě nejvtipnější je fakt, že, jak v letadle, tak v busech jsem byla téměř sama. Miláno bylo totiž vyhlášeno, jako jedno z ohrožených měst a všichni rozumní lidé své cesty zrušili. Pouze já, malá blondýnka jsem seděla vesela sama v celém autobuse, jen já a řidič muslim xD
    Poslední týden  jsem dostala ještě celkem dobrou zakázku za šperky. Kdyby se jel tedy někdo podívat do Janova a divil se, kdo je ta usměvavá kočička na plakátech, tak je to moje maličkost.)
    Asi jako všichni fanoušci instagramů, blogů a sociálních sítí, v neposlední řadě vlastně i milovníci kávy, tak i já jsem zašla do Costy pro perníkové latté. Než jsem si tuhle slaďoučkou dobrotu donesla do patra, tak se mi chudísek perníček téměř utopil a moje kamarádka Lada se smála.


    Představte si tuto situaci. Váš bratr vám volá na narozeninovou párty, jestli mu nechcete v pondělí dělat parťáka. Chápejte v pondělí, protože v pondělí fouká. Poslední co první den po vyčerpávající párty chcete je kamkoli cestovat, pochopitelně. Ale nepřijde vám roztomilý, že můj mladší brácha, kterýmu jsem moc chyběla se mnou chce trávit čas a bere mě za parťáka?! Mě to prostě dojalo, takže jsem svolila, vytáhla ho ze školy, nakoupila buřty, naskládala do auta polena a vyrazili jsme kajtovat.


    Můj bro byl společně s ostatními sportovci na vodě a já ho splašeně fotila. Když už to můj zoom nedával, řekla jsem si, že ho nechám a konečně se usadím na svou nóbl kempingovou židličku, přikryju se dekou, budu číst časák a občas ho sledovat dalekohledem. Nakonec to nebude tak hroznej den, vlastně je to celkem pohoda, až na tu zimu.
    Jen co jsem dosedla, tak ke mě přišel jeden místní týpek v neoprenu a říká: "máš klíče od auta?"
    M: Ano
    Chlap: Tak to už vyjed, ten se ti jen tak nevrátí.
    Já: nechápu xD
    Chlap vidí, že nechápu a vysvětluje: Dostal se za kosu, kde nefouká, zpátky už se nedostane, ve vodě je zima a už je to o život. Na druhou stranu doplave minimálně za hodinu.
    Já: Nevěřícně valím bulvy, ani v nejmenším mě nenapadlo, že je něco v nepohodě, dokonce ani když na vodě nebyl nikdo jinej než můj bro a dokonce ani, když drak mýho bráchy nebyl ve vzduchu xD
    Chlap: Jakýho má draka?
    Já: Nevim, většího než předtim.
    Chlap: A neopren?
    Já: asi takhle a ukazuju ke kotníkům
    Chlap to definitivně vzdává a odkazuje mě na záchranou službu.
    Já prosím záchranáře, kterej má po sezóně, ať přiveze bratra na břeh. Díky bohu se tak stalo, brácha přežil a klepat se přestal až po dvou dnech.
    Kecám.
    Rodičům jsem poslala fotku záchranáře bez popisku. Chudák mamka volá s otázkou, proč není Honza vlastně ve škole.
    Aspoň budem mít o čem vyprávět.
    Je fajn mít bráchu.)
    Roztomilej láska výlet s mym bojfrendem se konal v pátek. Jeli jsme do Drážďan, vyzkoušeli nový foťák, procházeli se, jedli a nakupovali.)
    Tenhle kluk, můj brácha a fóčko, jsou prostě muži mého života <3
    A jako správnej chlap, taky drží Movember. Říkám mu sumec.
    Úža, co?! A co až vám povím, že tam byl poník s duhovou hřívou <3 Miluju kinder vejce.)

    Přiznávám, že asi dva týdny jsem denně cvičila a jedla hezky. Kdykoli jsme šli nakupovat, tak jsem zvedala věci z košíku a tázala se: Je tohle fitness? Je tohle light? haha..
    Ano, to v těch novinách jsem byla já!
    Ale ještě se neradujte!
    Vše o soutěži a o tom proč jsem si rozmyslela mou účast na ní, vám povím ve speciálním článku, nebo možná videu.)
    Jsem malej kosmetickej maniak a v německém DM jsem nechala skoro víc, než v Primarku xD Zas kecám, ale bylo to hodně. Tady vám ukazuju jen to nejvíc fotogenický samozřejmě.

    Podruhé jsem se poučila a pana perníka vzala s sebou xD
    Zas plave.


    První letošní sníh na našem sibiřském Suchdole.
    Sníh, východ slunce (nebo požár - vyber si) a moje brzká cesta do hlavního města.
    Tohle asi ani nelze komentovat. Mým jediným štěstím je, že se jednalo o neprodejní vzorek a že nevím, jak se žádá o půjčku xD Mým největším štěstím, ale je, že můj kluk sdílí moje nadšení z roztomilostí, měří dva metry a dosáhne na horní police.)
    Pure happines a 23 překvapeních od mých felas.)
    A další dar od mých úžasných kamarádů. Dostala jsem naprosto unikátní Jordan dres (joo stejnej má i Miley v mym nejoblíbenějším klipu 23!!!!!). Byla jsme naprosto dojatá a celý víkend ho nesundala.
    Oni prostě vědí, jak na mě.)

    Navíc je nekonečně stylovej.
    Na blogerku roku jsme neměly v plánu jít, jak jste si všimly, tak jsme soutěž tenhle rok, tak úplně nepropagovaly a drahý lístek jsme kupovat nechtěly. Den před akcí nám ale volala Míša z Olympusu a nabídla dva VIP vstupy.
    V den akce jsme musela do nemocnice v Ústí, doma jsme měla hodinu deset na přípravu a 38 minut dělala tenhle skvělej hairstyle.
    Nakonec jsme byla se vším spokojená, outfit jsme volila celočerný, vytáhla jsem nejoblíbenější raketku a bylo.) Akce byla v Karlíně a konala se opravdu ve velkém. Vystupoval tam například Ondřej Brzobohatý, kterýho miluju, Ondřej Sokol (jmenuje se Ondřej?), nebo finalisti Superstar. Všem vítězům a umístěným upřímně gratulujeme.)
    Jo a bylo by fajn, kdyby na afterpárty zůstali třeba vítězové a né ti, kteří nebyli ani nominováni, jako my xD Né, ještě chválíme shopaholic, Nikol, Nattiness a Jirku Krále.)

     Nová Pandora pro cupcake Lady od Milíska.
    A zase. Jak mi jednoduše udělat radost.)
    Odneseno z večeře s mými milovanými Elite Bloggers <3
    Ano, mezi těmito hektickými dny se taky dodělala moje bakalářská práce! Snad se bude profesorům líbit tak moc, jako se líbí mě.)
    Děkuju za přečtení.)

    Vaše M.
    . 2 Dec 2015 .

    23 comments

    1. Tohle mě fakt baví! :)) Jinak držím palce v České miss, jsi strašná kočka a zasloužíš si vyhrát! :) ♥

      ReplyDelete
      Replies
      1. Děkuju moc,)
        Bohužel jsem ze soutěže odstoupila, takže se výhra konat nebude.)

        Delete
      2. Děkuju moc,)
        Bohužel jsem ze soutěže odstoupila, takže se výhra konat nebude.)

        Delete
    2. moc krasny clanek, tyhle mam stejne rada jako tvoje models diary :) uces na blogerkach roku ti moc slusel, stejne jako outfit :)

      ClaudiasNewLife

      ReplyDelete
    3. Bezva post <3 Jsem zvědavá na článek o Miss, budeš psát i o tom víkendu semifinalistek?:)
      One blondie life

      ReplyDelete
      Replies
      1. Děkuju.)
        Určitě bych psala, ale ze soutěže jsem odstoupila..

        Delete
    4. Super post! Tyhle random články mě baví. A na blogerkách jsi měla bezkonkurenčně nejlepší styling ;)

      http://www.fashionmad.cz/

      ReplyDelete
      Replies
      1. Jee, děkuju Marti, jsi moc hodná, že to říkáš.)

        Delete
    5. Nevím jaký jsi měla důvod k nesoutěžení v české miss, ale určitě jsi pro svou budoucí kariéru modelky udělala dobře. Ono se stačí podívat na bývalé missky jakou razí cestu...

      ReplyDelete
      Replies
      1. Děkuju Báro, souhlasím s tebou, ale obávám se, že většina lidí to takhle nevidí.)

        Delete
    6. Parádní článek, tohle mě bavíí!! :) A ty kudrnatý vlasy ti strašně slušííí! :))

      ReplyDelete
    7. tieto tvoje posty ma fakt strašne baví!!!

      ReplyDelete
    8. Míšo, škoda, že jsi si účast v České Miss rozmyslela, mám o favoritku míň. Určitě by jsi to měla zkusit!!! máš na to :)

      ReplyDelete
      Replies
      1. Markét děkuju za podporu, ale ono není moc o co stát bohužel.(

        Delete
    9. This comment has been removed by the author.

      ReplyDelete
    10. Týjo, ty toho stíháš fakt nekonečně mnoho! A ten plyšák je dokonalý a moc gratuluji k té Miss! A že máš svoje kufry! :D
      Young, wild and free

      ReplyDelete
      Replies
      1. Když se to takhle shrne, tak jsem taky překvapená, kolik toho zvládám.)
        Děkuju.)

        Delete
    11. Replies
      1. Děkuju, taky jsem z nich byla nadšená!.)

        Delete

    popular posts